Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
nově i na Facebooku
 
IN TIME

KONTAKTY

Rychlý kontakt +420 704 230 320
PO-PÁ 9:00 - 16:00

NOVINKY

arr3LED pracovní světla  Nové modely přídavných světlel v kategorii pracovní světla LED. Silné robusní přídavné LED... arr3LED taxi maják, transparent 2x magnet, svítícíMagnetický TAXI transparent, LED podsvícený. Maják pro vozidla taxislužby. 2X magnet je opatřen... arr3Zvýšení výkonu motoru  Zvýšení výkonu Powerbox. V naší nabídce naleznete Powerbox téměř pro všechna vozidla s dieselovým... arr3Přenosný nabíjecí LED reflektor 30WLED reflektor 30W pro vnitřní i venkovní použití Na stavbu, grilování, camping.. Vestavěný... arr3Souprava na opravu pneumatik  Opravná lepící sada na bezdušové pneu   Sada určená pro opravu defektů ve tvaru vpichu (např.... arr3Pneumatiky Kenda, Deli tireNaskladňujeme nový sortiment.. Značkové kvalitní pneumatiky KENDA, DELI tire, Veloce. V rozměrech... arr3Spinner FidgetSpinner Fidget Spinner Fidget je perfektní pomůcka  ke zlepšení poruch soustředění a koordinace....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 999 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 199 Kč
skladem
naše cena 469 Kč
skladem

.Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas pro Milan Čermák Doplnky-shop.cz, se sídlem se sídlem Miličín 287, 25786, identifikační číslo: 70789118, evidováno u OŽV 25601 Benešov dále jen (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů